Huisregels

Geachte gast,

Omdat wij zowel voor onszelf, voor de dames als voor u een prettige sfeer willen creëren hebben wij een aantal huisregels bepaald waar u mee instemt wanneer u ons pand betreedt:

  1. Het is ten strengste verboden soft- en harddrugs te gebruiken of te verhandelen in ons privéhuis en bij misverstanden zullen wij ook direct de politie inschakelen.
  2. Het dragen of bijhouden van een wapen is verboden, en ook hierbij geldt dat wij direct de politie inschakelen wanneer u zich hier niet aan houdt.
  3. Het is verboden om in ons privéhuis beeld en/of geluidmateriaal te maken. Preventief wordt daarom dan ook niet gewaardeerd als u uw mobiele telefoon gebruikt.
  4. Het personeel van Zwols Pleziertje heeft het recht tot fouilleren wanneer zij twijfelen bij een van bovenstaande punten.
  5. Wij houden ons het recht voor om u te weigeren in geval van dronkenschap of als u onder invloed bent van verdovende middelen.
  6. Onze dames staan onder controle van de GGD. Handelingen zonder condoom zijn bij ons privéhuis niet mogelijk.
  7. Wij tolereren geen geweld tegen ons personeel en of onze dames. In dit geval zullen wij te allen tijden de politie inschakelen. Ons pand is beveiligd met camera’s om bij misstanden de politie de beelden te kunnen tonen.
  8. Het is de dames verboden uw privacy in gevaar te brengen. Wij verzoeken u dan ook geen persoonsgegevens uit te wisselen. Uw privacy is bij ons zeer belangrijk. Tevens geldt dat ook andersom uit respect voor de dames.
  9. Voor het slagen van uw erotische date is uw persoonlijke hygiëne en respectvol handelen naar de dame van zeer grote invloed. Diverse kamers hebben naast een wastafel ook een douche. Was bijvoorbeeld altijd goed uw handen. Tevens zorgen wij voor de aanwezigheid van mondwater. De dame zal u op deze zaken wijzen indien nodig zodat u deze conform de huisregels kunt gebruiken.
  10. DE DAMES BESLISSEN ZELF OVER EXTRA DIENSTEN DIE ZIJ AANBIEDEN TEGEN EEN MEER PRIJS. HET IS VERSTANDIG UW WENSEN VOORAF TE BESPREKEN MET DE DAME VAN UW KEUZE. DE DAME HOEFT NIET MEE TE WERKEN AAN UW WENSEN ALS ZIJ DIT NIET WILT EN HEEFT HET RECHT DE DIENSTEN TE WEIGEREN DIE U WENST

Namens het directieteam van Zwols Pleziertje wensen wij u veel spannend plezier toe, tijdens uw verblijf in ons privéhuis.