Luna

massage specialist

Welkom lieve heren,

Mijn naam is Luna. Ik ben een liefdevolle, exotische en sensuele Latina met een sierlijke lichaam en de rondingen op de juiste plaatsen.
Ik heb altijd al genoten van het verwennen van anderen en het creëren van een gezellige en ontspannen sfeer tijdens mijn massages. Bij mij ben je in een omgeving waarin jij volledig jezelf kunt zijn en je kunt ontspannen terwijl ik jouw zintuigen prikkel met mijn lichaam en verleidelijke aanrakingen.

Mijn specialiteiten zijn onder andere de Body 2 Body massage en het verkennen van grenzen tijdens mijn 50 Shades sessies. Tijdens een Body 2 Body massage zul je jezelf volledig verliezen in het gevoel van mijn lichaam. Het is een sensuele en erotische ervaring die je niet snel zult vergeten. Ben je op zoek naar iets meer uitdagends? Dan introduceer ik je graag in de wereld van 50 Shades. Samen zullen we onze grenzen verkennen en ontdekken wat jouw diepste verlangens zijn.

Ik nodig je uit om mij te bezoeken en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Geef jezelf helemaal aan mij over en laat me jou verwennen met een massage die je niet snel zult vergeten. Zie ik je snel?

Liefs xx

Body to Body Massage

Body to body massage is een sensuele massage waarbij ik mijn eigen lichaam gebruik om de cliënt plezier en ontspanning te bieden. Tijdens de sessie gebruik ik verschillende technieken en oliën, glijdt ik zachtjes met mijn lichaam over het lichaam van de cliënt.
Deze massage is zeer erotisch, stimuleert de zintuigen, bevordert de verbinding tussen lichamen en kan een gevoel van diep welzijn en intimiteit teweegbrengen.

Ook DAMES zijn welkom voor een heerlijk body to body massage, speciaal voor vrouwen.

50 Shades massage

50 Schades massage is een vorm van massage die elementen van fetisjistische en erotische praktijken verkent.
Het is een misterieuze ervaring die verder gaat dan fysieke ontspanning, samengaat met rol/machtsspelletjes, dominantie en onderwerping.
Tijdens de sessie ben ik dominant, ik gebruik specifieke technieken en erotische accessoires om een ​​sfeer van intensiteit en plezier te creëren. Deze massage kan een manier zijn om seksuele fantasieën te verkennen en het vertrouwen en de verbinding te versterken.
Boek jou sessie

(Het is echter essentieel dat alle betrokkenen zich op hun gemak voelen en akkoord gaan met de gestelde grenzen.)
(Het is belangrijk om duidelijke communicatie te hebben over verwachtingen en verlangens voordat u met de massage begint.)

Nuru massage

De Nuru-massage is een Japanse techniek die gebruik maakt van een speciale gel op basis van zeewier om een unieke glijdende en sensuele ervaring te creëren. Tijdens de sessie gebruik ik de nuru-gel om zachtjes met mijn lichaam over jou lichaam te glijden, wat een intense sensatie van plezier en ontspanning geeft.

Deze massage stimuleert de zintuigen en bevordert een diepe verbinding tussen de lichamen, wat resulteert in
een staat van totaal welzijn en tevredenheid.

Wil je de heerlijke massage ook beleven met onze massage specialist Luna?
Bel of appen voor informatie en om te reserveren!

Hierbij onze prijzen:

Body to Body

60 minuten. €160,00
90 minuten €240,00
120 minuten €310,00

50 Shades of Kinky massage

60 minuten €200,00
90 minuten €290,00
120 minuten €395,00

Nuru Massage

60 minuten €180,00
90 minuten €270,00
120 minuten €350,00